Termeni şi condiţii

In tot continutul si cuprinsul acestui document prin vizitator sau utilizator intelegem orice persoana juridica sau fizica care viziteaza sau acceseaza turism.telciu.ro, indiferent de sectiunea pe care o acceseaza sau o viziteaza in site sau de actiunea pe care intentioneaza sa o intreprinda prin intermediul siteului si a paginilor turism.telciu.ro. In momentul accesarii site-ului acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditii de utililizare indiferent de paginile sau sectiunile pe care le vizitati in site ori de actiunea pe care doriti sa o intreprindeti prin intermediul paginilor turism.telciu.ro Acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia vizitatorului, utilizatorului, membrului, partenerului respectiv de a inceta imediat accesarea siteului turism.telciu.ro. De fiecare data cand vizitati acest site aveti obligatia sa verificati daca termenii si conditiile au fost modificate.

 Reguli Parteneri

Prin parteneri intelegem unitaţile de cazare şi de alimentaţie. Completand formularul de inscriere de pe siteul turism.telciu.ro sunteti de acord sa deveniti partenerul nostru.

turism.telciu.ro ofera o platforma online prin intermediul careia toate tipurile de cazare temporara (hoteluri, pensiuni, vile, cabane, etc.) isi promoveaza unitatile pentru a fi contactate si rezervate. turism.telciu.ro doar pune la dispozitia partenerilor un spatiu de reclama administrat de catre acestea prin intermediul unui cont de administrare (cu utilizator si parola) toate informatiile afisate pe turism.telciu.ro sunt introduse si actualizate de catre parteneri sau agentiile partenere, prin urmare turism.telciu.ro nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre acestea. Nu garantam ca toate informatiile sunt exacte, complete sau corecte, nici nu putem fi facuti raspunzatori pentru orice eroare, intreruperi, reparatii, actualizari sau intretineri ale siteului turism.telciu.ro, pentru informatii inexacte, inselatoare, sau neadevarate, publicitate falsa sau netransmiterea informatiilor. Fiecare partener sau unitate de cazare este si ramane responsabil tot timpul pentru exactitatea, integritatea si corectitudinea informatiilor prezentate pe siteul turism.telciu.ro. Partenerul este singurul responsabil de informatiile afisate pe turism.telciu.ro, de posibilele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism, dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitatea falsa. Orice partener care afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea isi va asuma acest risc. Orice reclamatie, sesizare sau sugestie din partea unui utilizator al siteului turism.telciu.ro care face referire asupra continutului afisat de partener va fi adresat direct partenerului ofertant.

 Reguli turisti, antifrauda

Este posibil ca unele aspecte sa nu fie afisate de catre unitatile de cazare in oferta lor. Inaintea achitarii avansului unei unitati de cazare asigurati-va ca ati luat la cunostinta si ati inteles din convorbirile telefonice si/sau scrise cu receptia, proprietarul sau persoana de contact ce conditii va sunt oferite pentru tariful oferit. Inainte de a face o rezervare asigurati-va ca nu sunt intentii de frauda consultand urmatoarele aspecte:

  •  unitatea mai apare si pe alte site-uri de profil
  • poate fi contactata si pe un numar de telefon fix (emailul si telefonul mobil pot fi temporare)
  • nu trimiteti bani in avans
  • are un website propriu in care isi prezinta serviciile
  • in cazul unor opinii postate de catre alti turisti, consultati impresiile acestora cu privire la unitatea respectiva.

 Reguli Copyright

 Continutul, grafica, solutiile de rezolvare software si incadrari in pagina ale siteului turism.telciu.ro, continutul video si audio, sursele paginilor si tot continutul existent care include dar nu se limiteaza la texte si fotografii sunt protejate de legea dreptului de autor. Utilizatorii si partenerii siteului turism.telciu.ro sunt de accord sa cedeze exclusiv, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmiterea continutului cu care a contribuit la site. Orice folosire neautorizata a continutului de pe siteul turism.telciu.ro se considera o incalcare a legii dreptului de autor ori a altor legi in vigoare. Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta in virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe pentru orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala, ori incalcarea prevederii a copyright-ului.

Translate »